Rusima u Švajcarskoj “zaleđeno” 7,6 milijardi evra

Izvor: Capital.ba, 01.Dec.2022, 16:25

Rusima u Švajcarskoj “zaleđeno” 7,6 milijardi evra

BAZEL – U Švajcarskoj su od početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini zamrznuta sredstva u iznosu od 7,6 milijardi evra, saopštilo je švajcarsko Ministarstvo ekonomije. FOTO: Pixabay U saopštenju se navodi da je zaplijenjeno ukupno 15 ruskih nekretnina, prenio je “Sputnjik”. “Do 25. novembra, ukupna vrijednost zamrznutih sredstava je bila 7,6 milijardi evra. Blokirano je i 15 nekretnina u šest kantona“, ističe se u saopštenju. AP piše da su Švajcarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vlasti danas saopštile da su obaviještene o 46,7 milijardi evra u imovini ruskih državljana i pravnih lica u toj alpskoj zemlji otkako su ranije ove godine uvedene sankcije Rusiji. Srna Чланак Rusima u Švajcarskoj “zaleđeno” 7,6 milijardi evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Nekretnine

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Švajcarska zamrzla više od 7,5 milijardi ruske imovine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Dec.2022, 10:12

BERN – Švajcarska je od uvođenja sankcija zamrzla 7,5 milijardi švajcarskih franaka ruske imovine. Prema saopštenju vlade uz to je blokirano 15 nekretnina. Ukupno je prema podacima Državnog sekretarijata za privredu sankcijama pogođeno 116 privrednih subjekata i više od 1.200 fizičkih lica....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.