Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2024, 19:08

Rusija zatražila od Ukrajine da izruči umešane u teroristički napad u Moskvi

Rusija je zatražila od Ukrajine da uhapsi i izruči sve umešane u teroristički napad na Krokus siti hol u Moskvi 22. marta, kao i druge terorističke napade u Rusiji, uključujući šefa Ukrajinske bezbednosne službe (SBU) Vasilija Maljuka, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova. U saopštenju se navodi da Rusija poziva Ukrajinu da "prekine svaku podršku terorizmu i nadoknadi štetu nanesenu žrtvama terorističkog napada u Moskvi".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Moskva traži od Kijeva da izruči šefa ukrajinske tajne službe

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2024

Ruske vlasti saopštile su večeras da su zatražile od Ukrajine da izruči šefa ukrajinske tajne službe (SBU) i druge ljude za koje tvrdi da su umešani u "terorističke napade" na njenom tlu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.