Rusija ne može da odustane od ciljeva specijalne vojne operacije u Ukrajini — Lavrov

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2023, 10:22

Rusija ne može da odustane od ciljeva specijalne vojne operacije u Ukrajini — Lavrov

Rusija ne može da odustane od ciljeva svoje specijalne vojne operacije u Ukrajini, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
Ministar je izjavio da je ruski predsednik Vladimir Putin „proteklih dana opširno govorio kako bi dao ocenu trenutne situacije, posebno ističući da, kako smo prevazišli pokušaj pobune, nismo učinili ni najmanje ustupke u pogledu ciljeva. specijalne vojne operacije i nisu izgubili nijedan položaj na bojnom polju. Nemoguće je odustati od njih – ciljeva koji su postavljeni“, izjavio je Lavrov na Prvom kanalu. Ministar je izjavio da Rusija ne može da promeni svoje pristupe u sprovođenju specijalne operacije sve dok Zapad namerno stvara pretnje po bezbednost Rusije, usmeravajući smrtonosno oružje u Ukrajinu, i dok se „uništavanje svega ruskog u Ukrajini nastavlja“. 
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.