Izvor: Danas, 21.Avg.2023, 21:25

Rusija i Ukrajina: Ukrajinski dron uništio ruski supersonični bombarder, zapadni saveznici obećali Kijevu borbene avione F-16

X (Twitter)Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako gori bombarder Tupoljev TU-22 u vazduhoplovnoj bazi Soltsi-2 Posle napada na Černigov, grad na severu Ukrajine, u kojem je poginulo sedam ljudi, nastavljeni su napadi dronova na Moskovski region, a Moskva je potvrdila da je i bombarder velikog dometa, Tupoljev TU-22, uništen u napadu dronom. […]
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNIŠTEN PONOS RUSKOG VAZDUHOPLOVSTVA Ukrajina pogodila moćni supersonični bombarder, Britanci potvrdili: "Dokrajčio ga je dron" (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 08:41

Bi-Bi-Si i ukrajinski mediji javljaju da je Ukrajina uništila supersonični ruski avion tokom napada ruskog drona. Izveštaji su zasnovani na slikama objavljenim na društvenim mrežama na kojima se vidi zapaljen bombarder dugog dometa Tupoljev Tu-22, slike koje je analizirao Bi-Bi-Si.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.