Rusija će odgovoriti istom merom na sankcije Crne Gore

Izvor: Vostok.rs, 31.Jul.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će odgovoriti istom merom na sankcije Crne Gore

31.07.2015. -

Antiruske sankcije podržale su Crna Gora, Albanija, Island, Lihtenštajn, Norveška i Ukrajina.

U Kremlju ne isključuju mogućnost da Rusija usvoji recipročne mere prema Crnoj Gori, Albaniji, Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj i Ukrajini koje su se pridružile antiruskim sankcijama, rekao je novinarima pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

„Ove mere naravno, mogu biti donete“, rekao je Peskov novinarima.

„Još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ponavljamo da je osnovni princip reciprocitet“, objasnio je pres-sekretar predsednika.

EU je objavila saopštenje u kojem se navodi da su se zemlje-kandidati Crna Gora i Albanija, članice Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu Island, Lihtenštajn i Norveška, kao i Ukrajina pridružile odluci Saveta EU o produžetku sankcija prema Rusiji do 31. januara 2016. godine.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.