Rusi u panici?

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 11:14

Rusi u panici?

Izjave francuskog predsednika Emanuela Makrona o slanju trupa u Ukrajinu su opasne, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Što se tiče Makronove izjave, ovo je novi element – i mnogo je opasniji. Naši zapadni partneri su, s jedne strane, predvidljivi, ali s druge, nažalost, počinju da razmatraju teme kao što su direktno slanje vojnih kontingenata u Ukrajinu, što bi moglo da nanese nepopravljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štetu bezbednosti i stabilnosti kontinenta i dovesti do nepopravljivih posledica", rekao je Peskov za "Prvi kanal".

Francuski predsednik Emanuel Makron u utorak je rekao da su lideri zapadnih zemalja razgovarali o mogućnosti slanja trupa u Ukrajinu, ali da konsenzus još nije postignut.

Francuski premijer Gabrijel Atal takođe nije isključio slanje vojske u Ukrajinu i dodao da Pariz "ne može da se pomiri" sa pobedom Rusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.