Rusi se žestoko svete

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 07:04

Rusi se žestoko svete

Rusija je rano jutros izvela novi vazdušni napad na Kijev, saopštio je načelnik vojne administracije ukrajinske prestonice Sergej Popko.

Ruski udar dronovima Šahed bio je šesti ovog meseca, a prema preliminarnim informacijama svi dronovi su oboreni ukrajinskim sistemima protivvazdušne odbrane, naveo je Popko na Telegramu.

On je kazao da nije bilo žrtava niti veće materijalne štete, iako se informacije još prikupljaju, prenosi Rojters.

Upozorenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vazdušnu opasnost bilo je na snazi više od tri sata noćas širom istočne Ukrajine, saopštile su vazduhoplovne snage zemlje.

Vojska je u 05.30 časova po lokalnom vremenu objavila novu vazdušnu opasnost od ruskih napada na području istočne i jugoistočne regione Ukrajine,navodi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija jutros dronovima napala Kijev, šesti udar ovog meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2023

Rusija je rano jutros izvela novi vazdušni napad na Kijev, saopštio je načelnik vojne administracije ukrajinske prestonice Sergej Popko.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.