Rusi idu na Poljsku? Uništićemo ih

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 20:36

Rusi idu na Poljsku? "Uništićemo ih"

Vladimir Solovjov, najveći Putinov propagandista, uputio je nove pretnje na ruskoj televiziji povodom druge godišnjice rata u Ukrajini.

Kako je rekao, Rusija više neće pregovarati sa Evropom i neće više tretirati susedne države kao dečije rukavice. Tada je pretio Poljskoj.

"Da li Poljaci žele da budu sledeći? Oni nisu Ukrajinci. Nećemo ih tretirati kao braću. Uništićemo sve ove gradove za kratko vreme bez upotrebe kopnenih trupa.

"Žao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je Ukrajine, ali u Poljskoj ćemo se boriti kao Amerikanci u Iraku. Samo ćemo, nisam siguran za nuklearne udare, ali raketama i vazdušnim udarima, siguran sam, samo ćemo ih uništiti. I nećemo ni da razmišljamo o tome", rekao je Solovjov.

Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.