Rusi će ih uništiti

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 21:41

"Rusi će ih uništiti"

Ruska vojska uskoro će potpuno uništiti vojne baze Oružanih snaga Ukrajine u Odesi kako bi neutralisala pretnju po Krim.

To je izjavio bivši američki obaveštajac Skot Riter.

"Rusija će se pobrinuti da se Odesa više ne koristi kao platforma za napade na njenu teritoriju. Grad se pretvorio u odskočnu dasku za takve napade", rekao je oficir u intervjuu novinaru Stivenu Gardneru.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao, Moskva ima efikasno rešenje za taj problem – uništavanje vojnog potencijala ukrajinske vojske u regionu, čime će se eliminisati pretnja u Crnom moru.

Nakon terorističkog napada kijevkog režima na Krimski most koji je izveden u noći 17. jula, ruske snage izvode napade odmazde na mesta gde se proizvode i skladište ukrajinska bespilotna plovila u području Odese, Iljičevska i Nikolajeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.