Robi Kin odbio da se vrati u klub pre revanša sa Estonijom

Izvor: Blic, 15.Nov.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Kin odbio da se vrati u klub pre revanša sa Estonijom

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Robi Kin odlučio je da ne posluša čelnike svog kluba koji su mu poručili da se vrati u SAD i pre revanša baraž duela između Republike Irske i Estonije, uz opasku da ne želi da propusti jedan od najvećih trenutaka u istoriji irskog fudbala.

Iskusni napadač nema nameru da propusti revanš protiv Estonije, iako je uprava njegovog kluba želela da se Kin što pre vrati u Ameriku ne bi li što spremniji dočekao finale MLS Kupa, jer smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Irska već obezbedila plasman uz Ukrajinu i Posljsku (pobedili Estoniju u prvom meču 4:0).

"Posao još nije gotov, moramo da budemo profesionalci do kraja. Tražili su da se vratim zbog utakmice finala kupa koja se u nedelju igra protiv Dinamo Hjustona, ali ovo će možda biti najveći momenat u istoriji irskog fudbala od kada igram za svoju zemlju. Ne bih se osećao dobro da propustim tako posebno veče", istakao je Kin.

Galaksi je na kraju prihvatio odluku svog fudbalera, ali je pitanje da li će imati toliko razumevanja ako se Kin nekim slučajem slučajem povredi na utakmici protiv Estonaca.

Povezane vesti: Hrvati "pre roka" otišli na EURO2012, remi BiH na "livadi", crni minuti Crne Gore

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.