Rezničenko: Raketni napad na Dnjepropetrovsku oblast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 07:10

Rezničenko: Raketni napad na Dnjepropetrovsku oblast

Ruske snage izvele su jutros raketni napad na Dnjepropetrovsku oblast, na jugoistoku Ukrajine, saopštio je načelnik regionalne administracije Valentin Rezničenko.

On je na Telegramu napisao da je iznad Dnjepra oboreno šest projektila, a da su fragmenti jedne oborene rakete izazvali požar, prenosi Interfaks Ukrajina.

Požar je ugašen, nema povređenih.

U gradu Pokrov uništeno je nekoliko kuća, ali niko nije povređen.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukrajina: Ruske snage izvele raketni napad na Nikolajev

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022

Ruske snage izvele su danas raketni napad na Nikolajev, na jugu Ukrajine, saopštio je gradonačelnik Oleksandr Senkevič...Naveo je da su spasioci i ekipe hitne pomoći već na terenu, prenosi Unian...Za sada nema infomracija o eventualnim žrtvama niti materijalnoj šteti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.