Izvor: S media, 29.Mar.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi "orlića" sa Ukrajinom

Duel mladih reprezentacija Srbije i Ukrajine igran na novosadskom "Karađorđu" završen je bez pobednika - 2:2 (0:0).

Dva puta su "orlići" stizali do prednosti, ali su se učenici nekadašnjeg reprezentativca Sovjetskog Saveza, Olega Kuznjecova, oba puta uspeli da anuliraju prednost naših nada.

"Orlići" se raspucali protiv Bugara VIDEO

Janković saopštio spisak za Izrael

Filip Đuričić: Vratiću se na "Marakanu"

Šćepović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << glavni "orlić"

Golove za naš tim postigli su Stefan Šćepović i Darko Lazović, dok su strelci za goste bili Egor Kartušov i Jevgen Pavlov.

Očigledno je bilo da se odsustvo četiri fudbalera odstranjenih zbog nediscipline osetilo, mada je ipak, naša reprezentacija bila bliža pobedi.

Da je Šćepović bio malo koncentrisaniji na startu utakmice došli bi mladi Srbi do prednosti već u trećem minutu, ali je centarfor Kortrijka sa pet metara pogodio samo okvir gola Nikolaja Kirjukova.

Ipak, u drugom poluvremenu Stefan je, posle sjajnog prodora Filipa Đuričića u 51. minutu uspeo da zatrese mrežu rivala. Radost je trajala samo pet minuta. Strahovit šut napadača Iličoveca, Egora Katrušovo sa ivice kaznenog prostora završio je iza leđa našeg golmana Branimira Aleksića.

Novu prednost timu selektora Aleksandra Jankovića doneo je vezista Zvezde, Darko Lazović u 72. minutu, ali i ovoga puta je vođstvo bilo kratkog veka. Napadač Ukrajinaca iz redova Volina, Jevgen Pavlov iskoristio je dobar centaršut sa leve strane i glavom drugi put naterao čuvara mreže subotičkog Spartaka na kapitulaciju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.