Real saopštio igračima, četiri nova lica u odnosu na prošlu sezonu!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 11:06

Real saopštio igračima, četiri nova lica u odnosu na prošlu sezonu!

Nema novca, ni promene plana, ali ovo će biti novi igrači u klubu. Prodaje imperativ...

I pored stalnih napisa u medijima, ako ne bude nekih promena, Real neće trošiti novac.

Navodno je Anhel Sančez, direktor i desna ruka Florentina Pereza ovo saopštio igračima. Novca nema, čak ni za Dibalu koji se pominje kao novi "Galaktikos", Real bi eventualno pristao na trampu bez novca, da uz Iska pošalje još nekog igrača, moguće i Jovića jer Juve traži napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ova trampa nije realna.

Biće novih lica, ali to su igrači koji se vraćaju sa pozajmica. U pitanju su ukrajinski golman Lunjin koji će zameniti Areolu kome je pozajmica istekla, zatim Odriozola koji se vratio iz Bajerna, Odegard kome je prekinuta pozajmica i Sebaljos koji neće biti prodat Arsenalu.

Zidan je prinuđen na ove odluke jer vezni red je bio nadigran protiv Sitija, mada je teško da će prodati Modrića godinu dana pre isteka ugovora, a nema šanse da Kros, Kazemiro i Valverde koji je pao u drugom delu sezone napuste klub.

Prodat je Hakimi i trojica manje afirmisanih igrača, stiglo se do nekih 60 miliona evra, cilj je 180 da se pokriju dugovi, novac u kasu mogu da unesu Rodrigez, Borha Majoral, koji, izgleda odlaze u Atletiko, odnosno Lacio.

Čeka se ponuda za Jovića, kako rekosmo Juve je zainteresovan za Iska, ali nemaju dovoljno novca, od odlaska Vinisijusa nema ništa.

Rodrigo će biti napadač, s obzirom da Zidan ne računa ni na Marijana Dijaza, svi ovi igrači će napustiti klub. Kako rekosmo, Bejl neće da ode ni po koju cenu i on će verovatno sledeću godinu presedeti na klupi ili tribinama.

U svakom slučaju, četiri nova lica, ali bez ulaganja novca, to je plan Reala u ovom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.