Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 14:35

Real Madrid otputovao u Kijev bez Jovića, Azara, Iska, Bejla, Karvahala i Sebaljosa

Srpskog reprezentativca povreda na treningu izbacila iz konkurencije

Nikako da Luka Jović proradi u Real Madridu. Samo dva gola dao je u 38 nastupa za Kraljevski klub, pa je rastanak sve izvesniji. Kako trenutno stvari stoje, mogao bi u Inter...

Transfer svakako neće biti realizovan pre januara, a do tada će srpski napadač pokušati da upiše još koji minut na terenu u dresu najtrofejnijeg evropskog kluba. Tako bi barem trebalo da bude, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jović je iznenada otpao sa spiska putnika za Kijev, gde će Real u utorak igrati protiv Šahtjora meč 3. kola Lige šampiona.

UTORAK, 21.00: (6.25) ŠAHTJOR (4.10) REAL MADRID (1.60)

Po navodima španskih medija, iz konkurencije za tim udaljila ga je povreda zgloba koju je uzrokovao jedan od saigrača (ne precizira se koji), tokom treninga uoči puta u Ukrajinu.

Videćemo koliko će potrajati pauza, a pored Jovića u klupskoj ambulanti u Madridu ostaju i Geret Bejl, Eden Azar, Isko, Karvahal i Dani Sebaljos.

Za razliku od Azara, Eder Militao i David Alaba oporavili su se od lakših povreda zadobijenih tokom reprezentativnog odsustva, pa su se našli na spisku Karla Ančelotija. Brazilac je imao problem sa leđima, a Austrijanac sa kolenom, ali je izgleda to bilo dosta lakše prirode nego Belgijančev problem sa zadnjom ložom koji je "pokupio" u susretu sa Francuskom.

Dobra vest za navijače Reala su oporavci Marsela i Ferlana Mendija, koji nije igrao još od maja.

Real posle dva kola ima pobedu nad Interom i šokantan poraz od Šerifa u Madridu, pa se sa tri boda nalazi na drugom mestu. Mimo svih očekivanja prvi šampion Moldavije sa maksimalnih šest bodova, dok Inter i Šahtjor imaju po jedan.

Inače, propuštanjem ovog gostovanja, Luka Jović neće imati priliku da se sretne sa sunarodnikom Srđanom Jovanovićem, koji će suditi duel Šahtjora i Real Madrida.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.