Razgovori u Damasku o ukrajinskom problemu

Izvor: Danas, 04.Jun.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovori u Damasku o ukrajinskom problemu

Visoka delegacija SPC sa patrijarhom Irinejem na čelu, koja od 1. juna boravi u zvaničnoj uzvratnoj poseti Antiohijskoj patrijaršiji, danas je obišla manastir svetog Belmana u provinciji Tartus na sirijskoj obali i najstariju hrišćansku svetinju na zapadu Sirije, sagrađenu u 4. veku - manastir svetog Georgija u Hrišćanskoj dolini. Članak Razgovori u Damasku o ukrajinskom problemu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obilazak Balamanskog manastira i univerziteta

Izvor: Danas, 05.Jun.2019, 19:17

Delegacija Srpske pravoslavne crkve koja od 1. juna boravi u uzvratnoj poseti Ahtiohijskoj patrijaršiji danas je završila posetu Siriji i prešla u Liban, gde je posetila Balamandski manastir i čuveni istoimeni univerzitet. Članak Obilazak Balamanskog manastira i univerziteta se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.