Rat u Ukrajini koči Real Madrid

Izvor: B92, 18.Jun.2022, 14:25

Rat u Ukrajini koči Real Madrid

Zbog rata u Ukrajini fudbalski klub Real Madrid ima problema sa finalizacijom renovacije stadiona "Santjago Bernabeu".

Kako je potvrdio predsednik tog kluba Florentino Peres, uzročno-posledična veza postoji.

"Biće spreman za godinu dana, pred kraj naredne sezone. Kada smo počeli da radimo došla je pandemija, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rat u Ukrajini i to je isprovociralo dve stvari. Nedostatak materijala i povećanje cene. Ali mi smo u procesu rešavanja problema i srećni smo zbog toga", rekao je Peres španskom radiju "El Čingirito.

Stadion je u proceu renovacije od 2019. godine i Real je zbog toga morao da igra i na svom pomoćnom terenu nazvanom po Alfredu Di Stefanu. Iako su Madriđani igrali na njemu ove sezone, stadion star 75 godina još uvek ne radi u punom kapacitetu.

Kako prenosi "AS", igrače Reala na glavnom stadionu u punom kapacitetu možemo očekivati tek od sezone 2023/24.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG RATA U UKRAJINI: Real mora da igra na pomoćnom stadionu, zatvoren Santjago Bernabeu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022

Problemi....Iako je bilo planirano i najavljivano da će Real od ove sezone ponovo igrati na renoviranom stadionu "Santjago Bernabeu" od toga najverovatnije nema ništa. Razlog je sukob u Ukrajini...Renoviranje stadiona traje od 2019. godine i već neko vreme Real Madrid je igrao na svom pomoćnom terenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.