Rat u Ukrajini: U krvavim sukobima ubijeno 27 ljudi, luksuzni hotel pretvoren u mrtvačnicu

Izvor: Blic, 20.Feb.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat u Ukrajini: U krvavim sukobima ubijeno 27 ljudi, luksuzni hotel pretvoren u mrtvačnicu

U najnovijim sukobima na ulicama Kijeva poginulo je 25 demonstranata i dva policajca, objavilo je ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. Danas je nacionalni Dan žalosti u Ukrajini, u čast stradalim tokom jučerašnjih okršaja. I pored primirja koje je postignuto sinoć, sukobi na Trgu nezavisnosti se nastavljaju. I policija i demonstranti koriste bojevu municiju. Crkve su pretvorene u bolnice, a "Hotel Ukrajina" u mrtvačnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rat u Ukrajini: U krvavim sukobima na desetine mrtvih, luksuzni hotel pretvoren u mrtvačnicu

Izvor: Blic, 20.Feb.2014

U najnovijim sukobima na ulicama Kijeva poginulo je najmanje 25 demonstranata i dva policajca, objavilo je ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. CNN javlja da ima oko 100 poginulih. Danas je nacionalni Dan žalosti u Ukrajini, u čast stradalim tokom jučerašnjih okršaja. I pored primirja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.