Teške borbe na jugu Ukrajine, operacija spašavanja zaustavljena u gradu Dnjipru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2023, 09:50

Teške borbe na jugu Ukrajine, operacija spašavanja zaustavljena u gradu Dnjipru

Ukrajinska Državna služba za hitne slučajeve saopštila je 29. jula da je devet osoba, uključujući dvoje djece, ranjeno u raketnom napadu ruskih snaga koji se desio prethodne večeri na grad Dnjipar. Napadi su pogodili zgradu koju koristi Služba sigurnosti Ukrajine (SBU) i stambenu zgradu. Operacije spašavanja su zaustavljene u centralnoj Ukrajini u gradu Dnjipru nakon raketiranja, dok se nastavljaju teške borbe na jugu zemlje. Ukrajinska vojska je 29. jula rekla da je prethodnog dana bilo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dnjepar: Ruske rakete pogodile solter i objekat službe bezbednosti, 9 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2023

Najmanje devet osoba je povređeno, uključujuci dvoje dece, nakon što su ruske rakete pogodile dva objekta u gradu Dnjepru na istoku Ukrajine, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.