Radnik testiraju klubovi iz zemalja bivšeg SSSR-a i Danske

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik testiraju klubovi iz zemalja bivšeg SSSR-a i Danske

Sa dva ruska i po jednim klubom iz Ukrajine, Gruzije i Danske surdulički Radnik odigraće prijateljske utakmice tokom zimske pauze, najavili su u klubu. Fudbaleri superligaša iz Surdulice trenutno treniraju u svom gradu, a 25. januara kreću put Antalije, gde će i odigrati ove kontrolne mečeve.

Na Svetog Savu, 27. januara Radnik će odigrati prijateljski duel sa Vorkslom iz Poltave, trenutno pretposlednje ekipe ukrajinske Premijer lige. Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dana kasnije Surduličani će igrati protiv prvog od ruskih timova. Reč je o Tambovu, debitantnu u ruskoj Premijer lige, koji zauzima njenu 11. poziciju.

Poslednjeg dana januara pripremljenost izabranika trenera Sima Krunića testiraće lider Druge ruske lige Rotor iz Volgograda. Sledi mala pauza, a 4. februara sastaće se sa danskim superligašem FK Odense. Poslednja zakazana pripremna utakmica trebalo bi da se igra 6. februara protiv aktuelnog šampiona Gruzije Dinama iz Tbilisija.

Planirano je da se tim 9. januara vrati u Surdulicu. Nastavak takmičenja u Superligi ih očekuje 16. februara, kada će gostovati Partizanu u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.