RUSKA PVO PRVI PUT OBORILA NOVU UKRAJINSKU OPERATIVNO TAKTIČKU RAKETU! Veliki gubici Kijeva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 12:49

RUSKA PVO PRVI PUT OBORILA NOVU UKRAJINSKU OPERATIVNO TAKTIČKU RAKETU! Veliki gubici Kijeva (VIDEO)

Najvažnije sa brifinga Ministarstva odbrane Rusije.

Na delu fronta oko Kupjanska u poslednja 24 sata likvidirano je 50 ukrajinskih vojnika, u pravcu ka Krasnom Limanu njih 130, a uništena su i dva oklopna vozila, višecevni bacač raketa „grad“ i samohodna haubica „akacija“.

Na hersonskom delu fronta ruske snage likvidirale su 25 ukrajinskih vojnika, kao i na južnodonjeckom i zaporoškom delu fronta

Kod naselja Olgovka u Hersonskoj oblasti uništeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je skladište municije 126. ukrajinske brigade teritorijalne odbrane, a kod naselja Zaliznično u Zaporoškoj oblasti uništeno je skladište goriva 102. ukrajinske brigade teritorijalne odbrane

Ruske snage oborile su u Zaporoškoj oblasti ukrajinski helikopter Mi-8, ruska PVO prvi put je oborila novu ukrajinsku operativno-taktičku raketu "grom-2".

Više o tome pogledajte u odličnom videu ISPOD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.