Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 07:24

"RUSI POSTAVILI EKSPLOZIV NA NUKLEARKU" Dramatična poruka Zelenskog, tvrdi da je svet u opasnosti zbog Zaporožja: "Možda planiraju simulaciju napada na elektranu, a možda..."

Od obaveštajnih službi imamo informaciju da je ruska vojska postavila naprave slične eksplozivu na krovove nekoliko objekata nuklearne elektrane Zaporožje, naveo je sinoć predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos na granicama; Ljudi beže. Kolone tri kilometra; Dići će u vazduh?

Izvor: B92, 05.Jul.2023

Među stanovništvom oko nuklearne elektrane Zaporožja zavladala je panica nakon međusobnih optužbi Moskve i Kijeva da je nuklearka minirana...Kako navodi Skaj njuz, paniku su pojačale ruske tvrdnje na blogovima da Ukrajinci planiraju da napadnu elektranu jer kada Rusi optužuju Ukrajince da se spremaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.