RT: Tačka bez povratka u pregovaračkom procesu sa Kijevom odavno pređena - Slucki

Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2022, 14:47

RT: Tačka bez povratka u pregovaračkom procesu sa Kijevom odavno pređena - Slucki

Neće biti razgovora sa Ukrajinom nakon što republike Donbasa i druge teritorije koje Kijev smatra svojima odluče da se pridruže Rusiji, izjavio je Leonid Slucki, predsednik Komiteta za spoljne poslove Državne dume i predsednik Liberalno-demokratske partije. „Kijev je prekršio sve moguće sporazume... Tačka bez povratka u pregovaračkom procesu je odavno pređena“, rekao je Slucki. Predsednik Vladimir Putin rekao je da će Moskva poštovati ishod predstojećih referenduma bivših i sadašnjih ukrajinskih regiona o ulasku u sastav Rusije. U Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, referendumi treba da se održe od petka 23. do 27. septembra.
  (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_215467410_33956\", 215467410, 33956, \'G4ya0PC0N5oYIC63eRK4nQ6I_AHJ\'); }()); Slucki je dodao da će se na referndumu narod izjasniti za pridruživanje Rusiji i da nakon što Moskva prihvati zahteve, neće biti smisla dalji razgovori sa Kijevom. „Pregovori, nažalost, već neko vreme ne dolaze u obzir. Zapad i hunta u Kijevu koju podržava, saopštili su da nisu spremni za pregovore“, rekao je Slucki.
  (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_215467410_33955\", 215467410, 33955, \'ZjxpWMFOc94HNKmYHI2ZccC5nBm3\'); }()); Zvaničnici u Kijevu i zapadnim zemljama osudili su najave o predstojećim referendumima, navodeći da neće priznati rezultate. Ukrajinsko rukovodstvo je saopštilo da će nastaviti sa vojnim naporima da povrati teritorije. „Ukrajina će rešiti rusko pitanje“, izjavio je Andrej Jermak, predsednik kabineta ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog. On je dodao da se to može uraditi „samo silom“. Ruski predsednik Vladimir Putin je danas saopštio o delimičnoj vojnoj mobilizaciji, navodeći da je neophodno zaštititi ljude na teritorijama koje kontroliše Rusija od nasilja Kijeva. Izvor: RT Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
 
 
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
 

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski poslanik: "Nema razgovora sa huntom u Kijevu nakon referenduma"

Izvor: Blic, 21.Sep.2022

Sa Ukrajinom neće biti razgovora nakon što se republike u Donbasu i druge teritorije koje Kijev smatra svojim pridruže Rusiji, izjavio je predsedavajući Odbora za međunarodna pitanja u Državnoj dumi Leonid Slucki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.