Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 09:03

"RAT JE VEOMA BOLAN ZA NAS" Ukrajinski ambasador Tolkač za "Blic": Imam predlog za građane Srbije koji podržavaju Rusiju

"Rat je veoma bolan za sve nas jer je odneo živote naših branioca, naših ćerki i sinova koji su branili Ukrajinu, svoju domovinu", rekao je ambasador Ukrajine Volodimir Tolkač opisujući dve godine ruske invazije na njegovu zemlju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INTERVJU Volodimir Tolkač: Ukrajinci neće prekinuti borbu, za nas je ovo rat za opstanak, Srbija da odluči na čijoj je strani

Izvor: Danas, 24.Feb.2024

"Ako Ruska Federacija ne izgubi ovaj rat, to će biti početak haosa na celom evropskom kontinentu. Vrlo je verovatno da će zemlje NATO-a postati sledeće žrtve ruske agresije", ističe u intervjuu za Danas Volodimir Tolkač, Ambasador Ukrajine u Srbiji, povodom dvogodišnjice ruske agresije na Ukrajinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.