Putine, šta ti je s nogom? VIDEO

Izvor: B92, 22.Mar.2023, 14:45

Putine, šta ti je s nogom? VIDEO

Otkad je krenuo napad Rusije na Ukrajinu pojačala su se i nagađanja o zdravstvenom stanju predsednika Rusije Vladimira Putina.

Spekulacije je dodatno pojačala i iznenadna Putinova poseta okupiranim područjima u Ukrajini, jer se u jednom video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno vidi da ruski predsednik šepa.

Putin je bio u društvu guvernera Sevastopolja Mihaila Razvožajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i šest telohranitelja koji su, kako se čini, nosili pancire.

Dok je hodao s njima, delovalo je kao da oseća nelagodu i da hoda sporije nego što je zabeleženo na snimcima u poslednjih nekoliko dana, prenelo je sarajevsko Oslobođenje.

Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, podelio je na Tviteru taj snimak ruskog predsednika u šetnji, koji su izvorno objavili ruski mediji. On je u objavi naveo da "Putin očigledno šepa".

"Putin očigledno šepa u poseti okupiranom Krimu. Ruski izvori navode da je Putin posetio Sevastopolj kako bi 'proslavio' godišnjicu aneksije Krima, što će, usput rečeno, biti jedna od stavki na Putinovom popisu optužbi pred Haškim sudom", navodi se u Geraščenkovoj objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.