Putin razumije samo silu, kaže bivši ukrajinski predsjednik Porošenko

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2022, 21:17

'Putin razumije samo silu', kaže bivši ukrajinski predsjednik Porošenko

Bivši ukrajinski predsjednik Petro Porošenko ima jednostavnu poruku za kolege političare u Ukrajini i lidere širom svijeta: ostanite ujedinjeni i ne pravite kompromise kada imate posla s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. "Putin razumije samo silu ići će onoliko daleko koliko mu svijet to dozvoli", rekao je 56-godišnji političar i čokoladni magnat u intervjuu za Current Time, medijski projekat na ruskom jeziku koji vodi Radio Slobodna Evropa u saradnji sa Glasom Amerike...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Porošenko: Putin razume samo silu

Izvor: Danas, 21.Maj.2022

Bivši ukrajinski predsednik Petro Porošenko poručio je kolegama političarima u Ukrajini i liderima širom sveta da ostanu ujedinjeni i ne prave kompromise kada imaju posla s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.