Putin doživeo težak pad?

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 22:44

Putin doživeo težak pad?

Odmah nakon što je Rusija napala Ukrajinu u februaru, počele su da se šire glasine o čoveku koji je naredio vojnu operaciju, piše Skaj njuz.

Najčešća tema su spekulacije o zdravlju Vladimira Putina, uprkos tome što retko postoji nešto više od pukih spekulacija.

Naime, misterija koja okružuje Kremlj je takva da je većinu priča koje se pojavljuju gotovo nemoguće proveriti. Najnovija, i možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najluđa, serija u ovoj seriji izveštaja dolazi sa Telegram kanala sa 377.000 pretplatnika – koji se zove SVR General – koji tvrdi da ima izvor unutar same službe bezbednosti ruskog predsednika. Deo izveštaja koji je u pitanju koji izaziva najveću pažnju tvrdi da je Putin teško pao niz stepenice u svom domu u Moskvi. Kako tvrde, to je ruskom lideru izazvalo "oštar bol i izazvalo slučajnu defekaciju“. Podrazumeva se da je to zbog njegovog zdravstvenog stanja i stomačne bolesti, o kojoj se već naveliko izveštava. Kako prenosi kanal SVR General, incident se dogodio pred očima predsednikovog obezbeđenja, koji su mu brzo pritekli u pomoć. Trojica su mu pomogli da dođe do najbližeg kauča i pozvala lekare. Takve priče su izuzetno popularne u zapadnim medijima, ali ih treba posmatrati sa krajnjim skepticizmom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.