Puškov: Pravi razlozi za prevrat u Ukrajini su...

Izvor: B92, 30.Okt.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Pravi razlozi za prevrat u Ukrajini su...

Bivši šef Međunarodnog komiteta Državne dume Rusije Aleksej Puškov otkrio je na Tviteru šta je bila pozadina “Majdana“ i prevrata u Ukrajini, piše Sputnjik.

“Vesti iz Kijeva potvrđuju dve stvari: ’Majdan‘ je bio potreban zbog oduzimanja imovine i prekidanja veza između Ukrajine i Rusije. Sve ostalo je obmana“, napisao je Puškov na Tviteru.

​Komentarišući antirusku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paranoju, Puškov je rekao da će ona dostići nove visine u SAD u slučaju da na predsedničkim izborima pobedi Hilari Klinton.

“Antiruska paranoja na Zapadu mogla bi da se posmatra sa humorom, da njeni autori nisu pripremali svoje zemlje za sukob sa Rusijom. Bez sumnje, u administraciji Klintonove ova paranoja dostići će novi nivo“, napisao je Puškov na svom tviter-nalogu.

​On je dodao da ova paranoja predstavlja “najvažniji deo predizborne kampanje Klintonove i ona ne namerava da od nje odustane“.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Puškov: "Majdan" bio potreban zbog oduzimanja imovine i prekidanja veza između Ukrajine i Rusije

Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2016, 10:43

Bivši šef Međunarodnog komiteta Državne dume Rusije Aleksej Puškov saopštio je na svom tviter profilu šta je bila pozadina „Majdana“ i prevrata u Ukrajini.. . „Vesti iz Kijeva potvrđuju dve stvari: ’Majdan‘ je bio potreban zbog oduzimanja imovine i prekidanja veza između Ukrajine...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.