Puškov: Od Rusije zavisi mnogo toga u svetu

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Od Rusije zavisi mnogo toga u svetu


Ruski senator Aleksej Puškov je prokomentarisao stav američkog predsednika Donalda Trampa o Ukrajini, te da da od Rusije zavisi mnogo toga u svetu, a „da je uloga Kijeva iscrpljena ukrajinskom krizom“.

„Trampa više zanima odnos Rusije prema Ukrajini, nego sama Ukrajina, prema njoj on ne oseća entuzijazam, izjavio je Tusk. To znači da je Tramp realista. Od Rusije zavisi mnogo toga u svetu, a uloga Kijeva je iscrpljena ukrajinskom krizom. I Ukrajina ne daje razlog za entuzijazam“, napisao je Puškov na svom nalogu na Tviteru.

Trampa bolьše interesuet otnošenie Rossii k Ukraine, čem sama Ukraina, k neй on ne ispыtыvaet эntuziazma, zaяvil D.Tusk. Эto označaet, čto Tramp - realist. Ot Rossii zavisit mnogoe v mire, a rolь Kieva isčerpыvaetsя ukrainskim krizisom. I Ukraina ne daёt osnovaniй dlя эntuziazma.
— Alekseй Puškov (@Alexey_Pushkov) July 15, 2018
​Ranije je Tusk za poljsku televiziju TVN24 ispričao o odnosu Trampa prema Ukrajini. Prema njegovim rečima, američki lider je zainteresovan za motive politike Rusije prema Ukrajini. Istovremeno, on je priznao da za Kijev oseća mnogo manje entuzijazma. 

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.