Pušilin: Pregovori u Minsku održani u napetoj atmosveri

Izvor: Vostok.rs, 25.Dec.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušilin: Pregovori u Minsku održani u napetoj atmosveri

25.12.2014. -

U Minsku je završena još jedna runda pregovora Kontakt grupe za Ukrajinu. Predstavnici pregovarača nisu se posle sastanka pojavili pred novinarima, iako su ih oni čekali punih pet sati.

Susret u Minsku održan je u napetoj atmosveri, a o postizanju rezultata rano je govoriti, izjavio je agenciji RIA Novosti danas zvanični predstavnik Donjecke narodne repbulike na Minskim pregovorima Denis Pušilin.

On je naglasio da je sastanak bio dug i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << napet i da je imao pripremni karakter i da će tek posle narednog susreta moći da se govori o rezultatima.

„Kontakt grupa se dogovora o datumu narednog sastanka“, dodao je Pušilin.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: AP/Evgeniy Maloletka    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.