Pucnjava u okolini aerodroma u Kramatorsku

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u okolini aerodroma u Kramatorsku

17.05.2014. -

Na području aerodroma u Kramatorsku u Donjeckoj oblasti čuju se pucnji, izjavio je predstavnik narodne samoodbrane grada. Prema preliminarnim podacima u tom rejonu se vode se borbe Nacionalne garde i samoodbrane samoproglašene Donjecke narodne republike.

Ministarstvo odbrane Ukrajine saopštilo je da su nepoznate osobe napale vojni aerodrom kod Kramatorska. Prema informacijama iz ovog resora, nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << osobe su jutros kod Kramatroska iz minobacača i drugog oružja gađale jednu od zgrada vojnog aerodroma. O žrtvama i ranjenima za sada nema informacija.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Anton Kruglov    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Izveštaj UN o situaciji u Ukrajini neobjektivan

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2014

17.05.2014. -..Sastavljači drugog izveštaja posmatračke misije Visokog komesarijata za ljudska prava UN, komentarišući događaje na Krimu, izašli su iz okvira dozvoljenog Poveljom UN, izjavio je zvanični predstavnik ruskog MSP-a Aleksandar Lukaševič...Prema njegovim rečima Visoki komesarijat...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.