Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2023, 14:47

Privredna komora Srbije: Zakon o zabrani pušenja u zatvorenom uskladiti sa svim granama privrede

Analize u regionu pokazuju da u prvih šest meseci od donošenja Zakona o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima, pad prometa je od 60 do 80 odsto, što je dosta s obzirom da su ugostitelji i sam turizam bili ugroženi od početka kovida, nakon toga rat u Ukrajini i inflacija, rekla je Tijana Maljković iz Udruženja za turizam Privredne komore Srbije (PKS).
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PKS: Zakon o zabrani pušenja u zatvorenom uskladiti sa svim granama privrede

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Avg.2023

SRBIJA – Analize u regionu pokazuju da u prvih šest meseci od donošenja Zakona o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima, pad prometa je od 60 do 80 odsto, što je dosta s obzirom da su ugostitelji i sam turizam bili ugroženi od početka kovida, nakon toga rat u Ukrajini i inflacija, rekla je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.