Prijavljene eksplozije u ukrajinskom regionu Krima koji je okupirala Rusija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2022, 09:00

Prijavljene eksplozije u ukrajinskom regionu Krima koji je okupirala Rusija

Najmanje četiri eksplozije zabilježene su tokom noći u ukrajinskoj regiji Krim koju je okupirala Rusija u blizini vojnog aerodroma Belbek u blizini lučkog grada Sevastopolja, prema lokalnim izvorima. Ruski nametnut administrator Sevastopolja, Mihail Razvožajev, napisao je na Telegramu kasno 18. augusta da je protivvazdušna odbrana oborila ukrajinski dron. On je dodao da eksplozije nisu izazvale nikakvu štetu. Istog dana, ruski zvaničnik u gradu Kerču na Krimu rekao je da je tamo aktivirana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Na Krimu zabeležene četiri eksplozije u blizini vojnog aerodroma Belbek

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Najmanje četiri eksplozije zabeležene su tokom noći između četvrka i petka na Krimu, u blizini vojnog aerodroma Belbek i nadomak lučkog grada Sevastopolja, objavila je Radio Slobodna Evropa (RSE) pozivajući se na lokalne izvore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.