Izvor: Danas, 10.Maj.2023, 12:10

Prigožin se narugao Putinu?

Video koji je juče objavio Jevgenij Prigožin, osnivač privatne vojne kompanije Vagner, ponovo je podstakao spekulacije o neslaganjima među ruskim snagama koje se bore u Ukrajini. Osnivač plaćeničke organizacije je više puta kritikovao visoke vojne ličnosti, ali se do sada uzdržavao od direktnih napada na ruskog predsednika Vladimira Putina.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vladimir Putin

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prigožin: "Deda" je totalni ološ; "Bilo bi iznenađenje ako preživi tu izjavu"

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Video-snimak koji je juče objavio Jevgenij Prigožin ponovo je podstakao spekulacije o neslaganjima među ruskim snagama koje se bore u Ukrajini...Osnivač plaćeničke organizacije je više puta kritikovao visoke vojne ličnosti, ali se do sada uzdržavao od direktnih napada na ruskog predsednika Vladimira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.