Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 23:17

Prigožin na godišnjicu osnivanja Vagnera traži od Rusije više municije: "Nestaćemo zbog domaćih birokratskih kop***di"

Šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin danas je ponovo uputio apel ruskom Ministarstvu odbrane da poveća pošiljke municije ljudima koji se bore da zauzmu grad Bahmut u istočnoj Ukrajini. U video snimku koji je objavio na svom Telegram kanalu, Prigožin je ukazao da je za borbene operacije svakodnevno potrebno najmanje 300 tona artiljerijske municije, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prigožin: Vagner uništio automobil u kojem je verovatno bio komandant Tancura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023, 16:32

U samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici uništen je automobil u kojem je, kako je izjavio osnivač Vagner grupe Jevgenij Prigožin, verovatno bio komandant Snaga teritorijalne odbrane ukrajinske vojske Igor Tancura, objavljeno je u audio snimku na kanalu pres službe Prigožina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.