Presretnut poziv? Rezali su grkljane

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 15:53

Presretnut poziv? "Rezali su grkljane"

Ukrajinska bezbednosna služba tvrdi da je presrela telefonski poziv u kojem se čuje kako ruski vojnik priznaje da je ubijao ratne zarobljenike.

SBU je na kanalu na Telegramu objavila sadržaj razgovora, u kojem vojnik navodno govori da je rezao grkljane ratnim zarobljenicima nakon što je izvukao informacije koje su mu trebale.

"Trebalo bi ih malo ubosti. Ali meni ovo nije prvi put. Nema smisla držati ratne zarobljenike. Kada dobijemo sve informacije koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam potrebne, nema smisla više ih držati. Treba ih se rešiti", navodno je kazao ruski vojnik svom sagovorniku.

SBU dalje navodi da je poziv presretnut na istočnom frontu, a da su spomenuti ratni zločini počinjeni u regiji Harkov, piše Skaj njuz i dodaje da se te informacije nisu mogle nezavisno potvrditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.