Preokret: Ukrajini će biti vraćene teritorije?

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 19:45

Preokret: Ukrajini će biti vraćene teritorije?

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nagovestio je da bi određene teritorije u okviru četiri regiona Ukrajine koje je pripojila Rusija, mogle da budu vraćene.

Govoreći o granicama u regionima Donbas, Herson i Zaporožje, ruska medijska grupa RBC prenosi da je Peskov rekao sledeće:

"Pročitajte naredbu. Tamo postoji zakonska formulacija. Generalno, naravno, govorimo o teritoriji na kojoj je delovala vojno-civilna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << administracija u vreme prijema u Rusiju".

A onda je dodao: "Ali još jednom ponavljam: određene teritorije će biti vraćene tamo, a mi ćemo nastaviti da konsultujemo stanovništvo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.