Predsednički kandidati u Ukrajini podrvrgnuti testovima na alkohol i drogu

Izvor: Beta, 05.Apr.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički kandidati u Ukrajini podrvrgnuti testovima na alkohol i drogu

Predsednički kandidati u drugom krugu izbora u Ukrajini, Petro Porošenko i Volodimir Zelenski, danas su podvrgnuti testovima na alkohol i droge i to se uživo prenosilo na društvenim mrežama.Porošenko i njegov protivnik, koji nije vodio klasičnu predizbornu kampanju i njegov program ostaje za sada nejasan, treba da održe duel pre drugog kruga zakazanog za 21. april.Zelenski, humorista i glumac, postavio je uslove za taj duel. Zatražio je da to bude na najvećem stadionu u zemlji i da pre toga kandidati budu podvrgnuti testovima "kako bi se narodu dokazalo da nisu alkholičari ili narkomani".Porošenko je jutros posetio ambulantu stadiona Olimpijski gde je dao uzorak krvi. Cela procedura je direktno emitovana na njegovoj stranici Fejsbuka. Lekari su naveli da je dao i uzorak urina i kose. To sve će biti upućeno na analize u četiri državne i privatne klinike."Odsustvo zavisnosti od alkohola i droge kod kandidata i budućeg predsednika predstavlja pitanje nacionalne bezbednosti", rekao je Porošenko.Prema prvim i još nepotpunim rezultatima, u krvi Porošenka nije pronadjen ni alkohol ni droga.Zelenski, koji je odbio da zajedno s Porošenkom prodje testove, opredelio se za privatnu kliniku u Kijevu, koju drži njegov pristalica.Glumac je posle uzetog uzorka krvi rekao da će konačne rezultate dobiti za ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Predsednički kandidati u Ukrajini podrvrgnuti testovima na alkohol i drogu

Izvor: RTV Pink, 05.Apr.2019

Predsednički kandidati u drugom krugu izbora u Ukrajini, Petro Porošenko i Volodimir Zelenski, danas su podvrgnuti testovima na alkohol i droge i to se uživo prenosilo na društvenim mrežama.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.