Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2023, 19:34

Predsednica EK: Ukrajina se bori za evropske vrednosti i slobodu

Ukrajinski narod se bori za slobodu i evropske vrednosti, izjavila je danas u Ahenu predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) na ceremoniji dodele nagrade Karlo Veliki ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina se bori za evropske vrijednosti i slobodu, navela Von der Leyen

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2023

Ukrajinski narod se bori za slobodu i evropske vrijednosti, izjavila je u nedjelju u Aachenu predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen na ceremoniji dodjele nagrade Karlo Veliki ukrajinskom predsjedniku, Volodimiru Zelenskom. "Predsjednik Zelenski i narod Ukrajine bore se za vrijednosti i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

EU pozdravila veoma velik odziv birača na izborima u Turskoj

Izvor: Danas, 15.Maj.2023, 14:53

Predsednici Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) i Evropskog saveta Šarl Mišel (Charles Michel) pozdravili su danas "veoma jak odziv" na nedeljnim poslaničkim i predsedničkim izborima u Turskoj i to ocenili kao "pobedu" demokratije.

Nastavak na Danas...

Fon der Lajen prihvatila ostavku komesarke Marije Gabrijel, mandatorke za formiranje Vlade Bugarske

Izvor: Danas, 15.Maj.2023

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen prihvatila je ostavku evropske komesarke za inovacije Marije Gabrijel, koja je danas mandat za formiranje Vlade Bugarske dobila od šefa te države.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.