Pozitivan na virus, ne može da igra u LE

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 22:05

Pozitivan na virus, ne može da igra u LE

Fudbaler Volfsburga Kevin Mbabu propustiće predstojeću utakmicu u Ligi Evrope protiv Šahtjora pošto je prošlog meseca bio pozitivan na korona virus, saopštio je danas taj nemački klub.

Trener Volfsburga Oliver Glazner rekao je danas da švajcarski defanzivac definitivno neće putovati s timom u Kijev.

On nije trenirao s timom, dodao je Glazner.

Volfsburg je 25. jula saopštio da je Mbabu pozitivan na korona virus i da je kod kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u izolaciji.

Mbabu je ove sezone odigrao 20 utakmica za Volfsburg, uključujući sve utakmice nakon što se Bundesliga nastavila nakon prekida zbog pandemije korona virusa.

Volfsburg će sredu u Kijevu igrati protiv Šahtjora, revanš utakmicu osmine finala Lige Evropa. Ta utakmica trebalo je da se odigra 12. marta, ali je odložena zbog pandemije.

U prvom meču u Nemačkoj, Šahtjor je pobedio sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.