Povratićemo Krim, kada budemo jaki

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Povratićemo Krim, kada budemo jaki"

"Mi treba da obnovimo Ukrajinu, i tada, ako mi to budemo želeli, Krim će da bude sa nama. Ja u to ne sumnjam", izjavio je ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov.

Avakov je na kijevskoj televiziji izjavio da će biti osnovana specijalna jedinica nacionalne garde sa ciljem da "bude spremna" za povratak Krima.

- Šef patrolne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policije u gradu Vinica je Krimski Tatarin koji se time bavi. I momci koje sada zajedno sa Mustafom Džemilevom i Refatom Čubarovom pripremamo kao specijalnu jedinicu nacionalne garde. Ovaj projekat se realizuje sa ciljem da budemo spremni da povratimo Krim. To će se jednog dana sigurno desiti - izjavio je Avakov, a prenose ruski portali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.