Posmrtni ostaci još nekoliko putnika pronađeni na mestu nesreće u Ukrajini

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posmrtni ostaci još nekoliko putnika pronađeni na mestu nesreće u Ukrajini

Posmrtni ostaci putnika malezijskog putničkog aviona koji se srušio 17. jula na istoku Ukrajine pronađeni su danas na mestu nesreće, saopštio je u Donjecku Aleksander Hug, zamenik direktora misije OEBS-a u Ukrajini.

"Današnji dan bio je najproduktivniji od nesreće. Više od 50 stručnjaka iz Holandije i Australije radilo je na mestu nesreće. Oni su pronašli posmrtne ostatke još žrtava", izjavio je Hug. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Posmrtni ostaci biće prebačeni u Harkov. Međunarodni eksperti sutra će nastaviti istragu o mestu nesreće.

Prema prethodni informacijama, ukrajinski spasioci nisu pronašli tela još najmanje 16 putnika poginulih u ovoj nesreći.

Avion kompanije "Malezija erlajns" srušio se tokom leta, a ostaci letelice rasuti su u zoni od 50 kilometara kvadratnih.

"Boing 777" letio je na liniji Amsterdam-Kuala Lumpur sa 298 putnika. Srušio se 17. jula u regionu Donjeck na istoku Ukrajine. Nije bilo preživelih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posmrtni ostaci još nekoliko putnika pronađeni na mestu nesreće u Ukrajini

Izvor: NaDlanu.com, 02.Avg.2014, 00:51

Posmrtni ostaci putnika malezijskog putničkog aviona koji se srušio 17. jula na istoku Ukrajine pronađeni su danas na mestu nesreće, saopštio je u Donjecku Aleksander Hug, zamenik direktora misije OEBS-a u Ukrajini..."Današnji dan bio je najproduktivniji od nesreće. Više od 50 stručnjaka iz...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.