Poslednji teretni brod sa ukrajinskim žitom pregledan uoči isteka sporazuma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jul.2023, 22:19

Poslednji teretni brod sa ukrajinskim žitom pregledan uoči isteka sporazuma

Poslednji teretni brod koji prevozi žito iz Ukrajine preko Crnog mora pregledan je ponedeljak veče, 17. jula, u Istanbulu nekoliko sati pre isteka međunarodnog sporazuma, saopštile su UN. Zajednički koordinacioni centar završio je pregled broda, navele su UN i dodale da je to bio 1.972 pregled teretnog broda od 1. avgusta 2022. godine o izvozu ukrajinskog žita preko Crnog mora. Teretni brod pod turskom zastavom napustio je luku Odesa u nedelju i stigao je danas na mesto inspekcije severno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poslednji teretni brod sa ukrajinskim žitom pregledan pred istek sporazuma

Izvor: Danas, 17.Jul.2023

Poslednji teretni brod koji prevozi žito iz Ukrajine preko Crnog mora pregledan je večeras u Istanbulu nekoliko sati pre isteka međunarodnog sporazuma, saopštile su UN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.