Poruka Rusima: Blizu smo... VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 12:31

Poruka Rusima: Blizu smo... VIDEO

Ukrajinske snage objavile video-snimak, na osnovu kog se može zaključiti da su stigli na oko 90 kilometara od Marijupolja.

Nakon što je bilo informacija da su ruske snage ponovo zauzele pre dva dana oslobođeno selo Makarivka, na Tviteru se pojavio snimak ukrajinske vojske, za koju se navodi da je vizuelna potvrda da je Makarivka oslobođena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Makarivka se nalazi oko 90 kilometara severozapadno od grada Marijupolja na Azovskom moru, koji je Rusija zauzela prošle godine nakon višenedeljne opsade i granatiranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kurti pokazao da želi rat, Kfor da hitno interveniše" VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković održao je konferenciju na kojoj je govorio o najnovijim dešavanjima u Severnoj Mitrovici..."Aljbin Kurti je svojim današnjim izjavama, a ubrzo i nasilnim delima pokazao da je isključivo zainteresovan za sukobe i rat na severu KiM", rekao je..."Po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.