Porošenko: Vratićemo kontrolu nad okupiranim Krimom

Izvor: Vostok.rs, 23.Feb.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko: Vratićemo kontrolu nad okupiranim Krimom

23.02.2015. -

Petar Porošenko je najavio planove vlasti u Kijevu da će povratiti kontrolu nad Krimom.

"Ukrajinska vlada će vratiti kontrolu nad okupiranom teritorijom. Neću reći da će se to danas desiti. Ali to će svakako biti i zajedno ćemo izgraditi novi Krim koji će biti izgrađen sa pravima i interesima autohtonih naroda Krima i svih stanovnika poluostrva, bez obzira na njihovu etničku, jezičku ili versku pripadnost. "- rekao je Porošenko.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Porošenko:Vratićemo Krim ubrzo!

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2015, 01:24

Petar Porošenko je najavio da Kijev planira uskoro da povrati Krim pod kontrolu Ukrajine.. „Ukrajinska vlada će vratiti kontrolu nad okupiranom teritorijom.Neću reći da će se to danas desiti,ali to će svakako biti ubrzo.Zajedno ćemo izgraditi novi Krim sa svim pravima i interesima autohtonih...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.