Porošenko: Majdan ću pamtiti čitavog života

Izvor: Vostok.rs, 20.Feb.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko: Majdan ću pamtiti čitavog života

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko koji je na vlast došao državnim udarom, svrguvši legalnog predsednika Viktora Janukoviča, izjavio je da je lično iznosio tela poginulih za vreme dešavanja na Majdanu. 
„Tačno pre pet godina moj dan je počeo tako što sam izašao u park Marijinski, krenuo ka Vrhovnoj radi. To je bilo u devet časova ujutru. Potom sam primetio pobratime iz 14. jedinice samoodbrane Majdana. Zaustavio sam se, popričao sa njima. Zatražili su pomoć od mene jer su po njima pucali“, rekao je Porošenko.  
  „Te trenutke i taj dan ću pamtiti čitavog života“, rekao je Porošenko, dodavši da je lično iznosio tela poginulih. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.