Poraz omladinaca u Slovačkoj

Izvor: RTS, 23.Mar.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz omladinaca u Slovačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina poražena je u Slovačkoj 2:0 (0:0) u prijateljskom meču u Senecu.

Domaća selekcija slavila je golovima u drugom poluvremenu preko Benesa u 58. i Polijevke u 71. minutu.
Narednu proveru generacija koju trenutno vodi Ilija Petković imaće protiv Ukrajine u Sportskom centru u Staroj Pazovi 28. marta.
Srbija je igrala u sastavu: Nikolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stevanović (Rušević od 82), Bogosavac, Stojanović, Denić (Bainović od 64), Pantić (Mladenović od 64), Ćalasan, Jović (od 73. Radonjić), Glavčić (Zličić od 82), Lutovac (Mijailović od 82).
Pred ovom selekcijom, kao i igračima iz mlade reprezentacije, nalazi se start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo do 21 godine u Italiji 2019, gde Srbija igra u grupi sa Rusijom, Austrijom, Jermenijom, Makedonijom i Gibraltarom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poraz omladinaca Srbije u Slovačkoj

Izvor: B92, 23.Mar.2017

Reprezentacija Srbije do 20 godina poražena je u Slovačkoj 2:0 (0:0) u prijateljskom meču u Senecu. Narednu proveru generacija koju trenutno vodi Ilija Petković imaće protiv Ukrajine u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi 28. marta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.