Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2024, 08:54

Poljska upozorila: SAD će snositi krivicu ako Rusija bude napredovala u Ukrajini

Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Sikorski pozvao je predsedavajućeg Predstavničkog doma SAD Majka Džonsona da dozvoli glasanje o novoj američkoj pomoći Ukrajini i poručio da bi Džonson bio kriv ukoliko zakon ne bi bio usvojen, a Rusija napredovala na bojnom polju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poljska upozorila SAD da će snositi krivicu ako Rusija napreduje u Ukrajini: "Želim da zna da ceo svet gleda šta će uraditi"

Izvor: Blic, 27.Feb.2024

Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Sikorski pozvao je predsedavajućeg Predstavničkog doma SAD Majka Džonsona da dozvoli glasanje o novoj američkoj pomoći Ukrajini i poručio da bi Džonson bio kriv ukoliko zakon ne bude usvojen, a Rusija napreduje na bojnom polju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.