Počuča pušten iz pritvora

Izvor: Studio B, 29.Mar.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počuča pušten iz pritvora

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča pušten je danas iz Centralnog zatvora, piše Blic i navodi da je dobio potvrdu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Njemu je ukinut pritvor, a kako nezvanično saznaje list, mera koja mu je određena je obavezno prijavljivanje policijskoj stanici.

Počuča je uhapšen u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju.

Protiv bivšeg portparola Protivterorističke jedinice vodi se krivični postupak, a njegovo ime je i na poternici, dodaje list.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Počuča pušten da se brani sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2016

Radomir Počuča pušten je danas da se brani sa slobode, pošto je Viši sud ukinuo rešenje kojim mu je bio određen pritvor, zbog izbegavanja suđenja...Počuča je pušten iz Okružnog zatvora, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija...On je u nedelju prilikom pokušaja ilegalnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.