Izvor: Vostok.rs, 06.Mar.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planovi Kijeva za „čistku“ u Marijupolju

06.03.2015. -

Hakeri iz „Kiberberkuta“ saopštili su da raspolažu dokumentima Ministarstva za informacionu politiku Ukrajine u kojima se govori o „čišćenju“ Mariujpolja.

„Kao što znate, Služba bezbednosti Ukrajine i kazneni bataljoni ukrajinskih bezbednosnih struktura su pre neki dan organizovali totalno čišćenje Marijupolja. Prema saopštenjima medija, u gradu hvataju sve koji drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << misle i govore“, kaže se u saopštenju objavljenom na sajtu „Kiberberkuta“.

Aktivisti su naveli da je poslednjih dana u gradu uhapšeno više od 100 osoba.

„Naivno je smatrati da je takva situacija nastala isključivo po inicijativi ukrajinskih snaga bezbednosti. Mi, ’Kiberberkut‘, tvrdimo da je podstrekač samovolje u gradu Ministarstvo za informacionu politiku“, izjavili su aktivisti.

Oni su na svom sajtu objavili pisma koja, navodno, pripadaju zameniku ministra za informacionu politiku Ukrajine Tatjani Popovoj. U jednom od njih, činovnica je preporučila da se u Marijupolju realizuje „pilot-projekat vojno-građanske administracije“.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

sputnik

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okriveni planovi Kijeva za "čistku“ u Marijupolju

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015

Hakeri iz "Kiberberkuta" saopštili su da raspolažu dokumentima Ministarstva za informacionu politiku Ukrajine u kojima se govori o čišćenju“ Mariujpolja.

Nastavak na Vesti-online.com...

Otkriveni planovi Kijeva za „čistku“ u Marijupolju

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2015

Hakeri iz „Kiberberkuta“ saopštili su da raspolažu dokumentima Ministarstva za informacionu politiku Ukrajine u kojima se govori o „čišćenju“ Mariujpolja. – Kao što znate, Služba bezbednosti Ukrajine i kazneni bataljoni ukrajinskih bezbednosnih struktura su pre neki dan organizovali...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.