Peskov: Pretiti RF novim sankcijama je destruktivno

Izvor: Vostok.rs, 26.Jan.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Pretiti RF novim sankcijama je destruktivno

26.01.2015. -

Umesto pritiska na one koji odbijaju dijalog za rešavanje krize u Ukrajini, nastavlja se ekonomsko ucenjivanje Rusije. Pretiti Moskvi novim sankcijama je destruktivno i "kratkovido". RF neće menjati svoj dosledan stav, izjavio je pres-sekretar predsednika RF Dmitrij Peskov.

"Umesto da se pojača pritisak na one koji odbijaju dijalog i rešenje sukoba mirnim putem, čujemo nastavak ekonomskog ucenjivanja Rusije", kazao je Peskov novinarima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />Po njegovim rečima, u pozadini "svakog zaoštravanja situacije, nastavljati sa ekonomskim ucenama na adresu Rusije, u smislu pojačanja ekonomskog pritiska, apsolutno je destruktivna, ničim opravdana i na kraju kratkovida linija."

"Rusija se nikada neće složiti sa takvim pretnjama, tim pre, što takve pretnje i takve ucene nikada nisu dovodile i neće dovesti do toga da Rusija pod takvim ugnjetavanjem promeni svoju doslednu, dobro poznatu poziciju", naveo je Peskov.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.